Velkommen til Thyholm

Et af Danmarks skønneste steder.

Faktisk bor vi lige her hvor andre holder deres ferie, og der er også plads til dig. Vi er stolte af vores dejlige egn, og vi elsker den dejlige natur og det skønne vand der omkranser os.Så uanset om du er til vand, land, skov, eller bare den blå himmel  -  ja så er du kommet til det rette sted.  

Thyholm er mere end … 

Et område man kører hen over på vej mod nord eller syd.Her finder du et rigt foreningsliv, to skoler der tilbyder dine børn lærdom til fremtidens brug og en masse driftig erhvervsliv.Vi har tre skønne oaser hvor du kan sejle ud fra. Oddesund hvor du møder broen, der hilser skibene på vej gennem Limfjorden, Tambohus havn hvor vand og land går ud i et, og Jegindø havn som engang var Danmarks største åleauktion. I dag finder du de bedste skaldyrsprodukter fra Limfjorden her.Kom selv og oplev når bådene lander de friske muslinger og østers.

Land eller by…

Thyholm er fyldt med muligheder for at bosætte sig. Kan du lide åbne landskaber, ja så er der mange muligheder.  Du kan vælge at slå dig ned i en af de dejlige små byer, der er mere liv her, end du tror. Er du til ”storby” ja så er Hvidbjerg måske sagen. Her i Thyholms største by finder du indkøbsmuligheder, skole, og et aktivt foreningsliv.

Altid et godt fritidstilbud 

Tag roligt på arbejde, vi skal nok passe dine børn imens. Med en skole fra 0  – 10 klasse, en friskole, 2 efterskoler samt en velfungerende dagpasningsordning med frit valg mellem dagpleje, vuggestuer og børnehave, ja da er du sikker på dine børn altid er i gode hænder.

Og hvad så med dig efter arbejde?

Bare rolig.

På Thyholm finder du ca. 50 muligheder for fritid.                                                            

Ja - så mange foreninger findes der faktisk. 

Hvorfor vente?

Thyholm har gode virksomheder der altid kan bruge dygtige folk. 

Er du pendler, er der ikke langt fra Thyholm til:

Struer 21 km

Holstebro 32 km

Lemvig 35 km

Thisted 45 km

Thyborøn 57 km

Nykøbing Mors 60 km

Skive 60 km

Herning 72 km

Viborg 80 km

Som du ser er Thyholm ikke bare et skønt sted at bo, vi bor også lige midt i det hele. 

Tænk hvis du boede her  – så var du allerede hjemme!

Bliv medlem!

Af et aktivt lokalt samfund, og en aktiv forening. THYHOLM  – foreningen for udvikling og sammenhold på Thyholm. 

En aktiv forening der på tværs af interesser arbejder for Thyholm og dens borgere. Vi vil et aktivt og attraktivt samfund der kræser for dig og dine børn. 

Støt udviklingen af Thyholm ved at melde dig ind i Thyholm foreningen for udvikling og sammenhold