Thyholm foreningens ide grundlag

Vision: Thyholm er en gruppe af frivillige, der ønsker at styrke udviklingen og sammenholdet, ved at igangsætte og støtte aktiviteter, af fælles interesse på Thyholm.

Mission: Thyholm er en frivillig forening som vokser fra neden som skal kunne rumme og acceptere alle de tiltag, nye ideer og projekter der opstår rundt omkring, for at kunne samle trådene. 

 

Thyholm foreningens bestyrelse består af:

Formand                         Lene Støttrup            Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Næstformand                 Dortea Olsen              Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sekretær                        Kathrine Lauridsen    

Kasserer                        Else Støttrup       

Medlem                          Tania Nørgaard

Vandrenålen                  Henrik Wohlfahrt              

Du behøver ikke være medlem af bestyrelsen for at deltage i det sjove og spændende arbejde, med de mange projekter vi har gang i.

Vi mangler altid hænder - Så kontakt os endelig, hvis der er noget du har lyst til at byde ind med. Det kan være alt, fra at stemme dørklokker, uddele flyers, bage en kage til et arrangement, hjælpe med at passe vores bod og meget meget andet. DU bestemmer helt selv, hvad du vil deltage med, og hvor meget.

 

logo 1000pix